How gömme rezervuar can Save You Time, Stress, and Money.

Wiki Article

Ayrıca Gömme rezervuar alırken bu ürünlerin yanında basma butonu yani kapak ve ankastre taharet halt valfi de almanız gerekir.

Tekdez Kurumsal firmamızı arayarak, gömme rezervuar montajı nasıl yapılır hakkında daha detaylı bilgi isteyebilir veya talep ettiğiniz marka ve modelde gömme rezervuar asma klozet montaj randevusu oluşturabilirsiniz.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to have the best YouTube expertise and our hottest features. Find out more

Dezenfeksiyon için genellikle klor veya hidrojen peroksit gibi kimyasal dezenfektanlar kullanılır. Bu maddeler, belirli bir konsantrasyonda suya eklenerek rezervuar içinde dolaştırılır.

Gömme Rezervuar Servisi serel kırozet su akıtıyor serel sıfon su akıtıyor serel sıfon tamır yapan usta serel tuvalet su akıtıyor serel sıfon servis serel sıfon çalişmıyor serel sıfon tamirci

Değişimden önce su bağlantısının kesilmesi ve tankın boşaltılması gerekir. Ardından alttaki somunlar anahtarla açılarak rezervuar kapağı çıkarılır.

Gömme rezervuar, klozet kasesinin arkasında veya duvarın içinde yer alan ve klozet kasesini temizlemek için kullanılan suyun depolandığı kısımdır.

Talimatlar: Vitra tarafından sağlanan montaj kılavuzunu dikkatlice okuyun ve advertımları takip edin. Her adımı sırasıyla uygulamak, montajın doğru ve sorunsuz gerçekleşmesini sağlar.

Klozet kapağını klozet kasesine gömme rezervuar yerleştiriyoruz. Klozet kapağı, klozet kasesine sıkıca oturmalıdır.

VitrA gömme rezervuar established modelleri three ve six litre kullanım ayarı ile çift kademeli kullanım imkânı sunar. VitrA deneyimi ve teknolojik birikimi ile etkin su tasarrufu imkânı sağlayan gömme rezervuar modelleri Avrupa Birliği normlarına uygun değerlere sahiptir. Söz konusu normları karşılayabilmesi için geliştirilen özel hazne yapısı ve iç takımları kişisel gömme rezervuar servisi su tüketimi sınırlamasının yanı sıra çevreye saygılı olması bakımından da son derece başarılıdır.

Gömme rezervuarlar, yer altına yerleştirilen su gömme rezervuar servisi depolama alanlarıdır. Su kaçırması da pek çok nedene bağlı olabilir. Yapılan yanlış montajlar, zeminin yapısı, su basıncı, hasar almış borular ve aşırı doluluk su kaçırmanın başlıca nedenleri arasındadır. Gömme rezervuarların montajı sırasında dikkatli olunması gerekir. Yanlış montaj ya da hatalı bağlantılar su sızıntılarına neden olabilir. Gömme rezervuarların altında yer alan zemin yapısı da son derece önemlidir.

Değişim/tamir işlemini tamamladıktan sonra her bir parçayı sırası ile gömme rezervuar yerine yerleştirmelisiniz. Böylece rezervuarınız çalışır duruma gelecektir.

Bu seriler gömme rezervuar dâhilinde kullanıcılara sunulan gömme rezervuar kumanda panelleri, parmak izi bırakmayan materyaller ile kaplanır. Dolayısıyla tuvalet takımının genelindeki hijyen seviyesini korumak ciddi oranda kolaylaşır.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to find the greatest YouTube experience and our most current options. Learn more

Genelde gömme rezervuarlar, asma klozetle birlikte montajlanır. Birlikte montaj yapılması, kullanım alanında daha verimlilik oluşturduğu gibi daha fashionable bir yapıya da kavuşursunuz.

Report this wiki page